GuaSha arc,- nyak,- dekoltázs masszázs

Lehet, hogy kint borús az idő, ☁️ és esik az eső, ☂️ de ne hagyd, hogy az időjárás kedved szegje! Egy turbósító Vérbőség fokozó  GuSha arc,- nyak,- és dekoltázsmasszázs után, teljesen más színben fogod látni a világot!

Mai első vendégem is ezt a kezelést választotta, és sugárzó arccal indult útjára. 🌞🌞

Az arcmasszázs során az arc izmait átmozgató fogások, a speciális vérbőséget okozó guasha, és arcköpöly alkalmazása során, fokozódik a vérkeringés, élénkül a sejtek anyagcseréje, és felgyorsul a felhalmozódott méreganyagok kiürülése a nyirokereken keresztül.

A kezelés nemcsak az arcbőrödet varázsolja üdévé és bársonyossá, hanem a lelkedet is ápolja. Kellemes mellékhatása, hogy még a tükörbe is más lesz utána belenézni. Ki tudna ellenállni egy ilyen tuningnak? Az általam összeállított arc, nyak, és dekoltázsmasszázs egy olyan nagyszerű komplex relaxáló masszázs, melynek köszönhetően az arcod újra megtelik élettel, kipihenten és ragyogóan távozol majd tőlem, hogy aztán remekül érezd magad a bőrödben. Az olajos arc, -nyak, dekoltázs masszázs bármely időszakban, tökéletes felfrissülést nyújt a fáradt bőrnek, nemtől és kortól függetlenül. Egészséges csillogás, ez a legjobb, amit a bőrödnek adhatsz. A kezelés egy arctejes letisztítással kezdődik, majd kezdetét veszi a masszázs, egy speciális különösen erre a célra kifejlesztett, rejuvenáló hatású, esszenciális zsírsavat, koriander és yamgyökér kivonatát tartalmazó olajjal, mely a bőr kollagén és elasztin bioszintézisét támogatja, abból a célból, hogy bőr természetes megújító, fiatalító folyamatait serkentsük.

Szeretnéd kipróbálni?

☎️Hívj időpontért a 06-30-288-9016-os számon és keressük meg a legközelebbi szabad helyet számodra. 

A következő dolgot ezután mindössze annyi,

GYERE EL!🏃‍♀️ÉLD ÁT! 💆‍♀️ ÉLVEZD A VÁLTOZÁST!💃

Nyomtatás