Masszázs és lélekápolás - Zugló

Napjainkban egyre több panaszossal találkozunk korosztálytól függetlenül, akik hát, derék, nyak, vagy különböző izom problémával fordulnak hozzánk. Felületesen vizsgálva az eseteket könnyen ráfoghatunk mindent a pandémiára, vagy annak következményeire:

A fent felsoroltak természetesen igazak, bár lehet, hogy csak az utolsó cseppet jelentik abban a bizonyos pohárban. Mindenkivel, aki eljön hozzánk, első alkalommal elbeszélgetünk, és felmérjük a testi, lelki állapotát. A megismert történetek alapján többnyire hasonlóképpen jut el mindenki a fájdalmas állapotig, vagyis vannak előjelek.

Ami sokuknál felmerül:

Ezek a jelek viszont már konkrét testi tünetek. Fontos felismerni azt a tényt, hogy ha valami rendszeresen visszatérően jelentkezik, azzal a testünk üzen, hogy foglalkozzunk vele. Tegyük helyére a dolgokat!
A helyre tételnél viszont érdemes megvizsgálni a kiváltó okokat is, mert az előzőekben felsorolt fizikai tényezők mindig párosulnak valamilyen lelki gondokkal. Az életünk velejárója, hogy különböző kihívásokkal kell szembe néznünk, melyek apránként, vagy egy-egy nagyobb adagban rakódnak le bennünk. Ezeknek a lelki okoknak a felderítése, mint például aggódás, félelem, bizonytalanság, rossz alvás, vagy stressz elengedhetetlen, mert ha nem tesszük meg a felmerült problémánk a későbbiekben ismét vissza fog térni.
Akkor van szükséged ránk, ha a felsoroltak közül egy-kettő illik rád, vagy hasonlót tapasztalsz az életedben!

Szeretettel várunk Zuglóban fájdalomcsillapításra, mozgásszervi panaszok enyhítésére, valamint a testi-lelki harmónia egyensúlyba állítására.
A testi feszültségeken S.I japán gerinckezeléssel és kínai TuiNa masszázzsal segítünk.
Lelki problémák elakadások tekintetében Bach-virágeszenciás oldással és ThetaHealing technikával dolgozunk, amelyek hozzájárulnak legyőzni a felgyülemlett feszültséget, félelmet, bizonytalanságot, de segítség lehet rossz alvás esetén is.

Mikor harmóniában van test-lélek-szellem, akkor nő a szervezet ellenálló képessége, így könnyebben helytáll a mindennapokban, és gyorsabban veszi fel a harcot a fáradtsággal, és a betegségekkel szemben is!
Segítő biztos kezekkel várunk téged is!

Bejelentkezni hozzánk a következő telefonszámokon tudsz:
TuiNa masszázs és lélekápolás 06-30-288-9016 Grőger Ágota
S.I japán gerinckezelés és masszázs 06-30-550-7197 Grőger Zsolt

Gyere el! Éld át! Élvezd a változást!

Hisszük, hogy mindenki megérdemli az egészséges fájdalommentes életet.
Vendégeink elégedettsége teszi boldogabbá a mi napjainkat is.

Tags: Kínai masszázs, lelki állapot, lélekápolás, lelkiprobléma, fájdalomcsillapítás, harmónia, test és lélek, covid, pandémia, masszázs zugló, nyakfájás, derkfájás, hátfájás, vállfájás, s.i japán gerinckezelés, tuina masszázs

Nyomtatás