Élni annyit jelent, mint szeretni

Csak akkor tudunk szeretni másokat, ha önmagunkat is szeretjük. A kineziológia segít ebben.

 Válaszolj, kedves Olvasóm, a következő kérdésekre.

Ha néhány kérdésre nemmel válaszoltál, akkor legfőbb ideje, hogy egyszer végre szív- és keringési energiádra gondolj.

„Az a fő, hogy másoknak jól megy.” Ezt a kifogást az olyan emberek gyakran készenlétben tartogatják, akik másokért feláldozzák magukat, és önmagukról megfeledkeznek. Magukat visszavonják, és nem tudják, hogy ezzel a szív- és keringési meridiánjukat blokkolják. Az életben ez a legtöbbször a következőképpen néz ki: azt a szeretetet, amit magunknak nem adunk meg, mindig kívül keressük. Szétszakítjuk magunkat másokért (jóllehet ők ezt egyáltalán nem igénylik!), és mi csodálkozunk a legjobban, ha ezt nem honorálják megfelelően. Mindig kételkedünk önmagunkban, ennek megfelelően érdesen és szeretetlenül beszélünk és járunk. Meglepődünk, mert minket senki nem szeret. Egyre inkább eltávolodunk önmagunktól, hogy annál inkább „a külső szeretet” után fussunk.
A következő kérdést kell önmagunknak feltennünk: hogyan szerethetne minket bárki is, ha önmagunkat nem szeretjük? Mi lenne szeretetre méltó egy olyan emberen, akinek önértékelése gyenge? Ebből az is következik, hogy nem szerethetünk valóban másokat, ha önmagunkat nem szeretjük. Teljesen mindegy, hogyan fordítjuk, ha a szeretetet ténylegesen meg akarjuk tapasztalni, akkor először magunkkal kell kezdeni.

A kineziológia lehetőséget nyújt ahhoz, hogy önmagunkkal való kapcsolatunkat megváltoztassuk. Amilyen mértékben tesszük ezt, ugyanúgy változik meg környezetünk is. A családban az együttlét harmonikusabb lesz, toleránsabbak leszünk, mások szabadságát jobban respektáljuk.
Röviden: sok minden történhet, amit ma még elképzelni sem tudunk.

Jelentkezz be kineziológia kezelésre, ha a fentiek után egy kicsit is magadra ismertél.
Gyere el! Éld át! Élvezd a változást!

30-288-9016

Tags: kineziológia

Nyomtatás