Rázd meg magad végre, és ébredj fel!

Olvasol Önfejlesztő könyveket? Nézegeted a horoszkópod előrejelzését? Hallgatsz előadásokat coach-októl? Várod a változást? Remek! Megérkezett már? Nem?! Mit gondolsz miért nem?
Nincs ötleted? Adok egy kis segítséget.

Mert vársz, és még mindig csak vársz, várod a csodát, hogy bekopogjon az ajtódon, vagy berepüljön az ablakodon, mint egy sült galamb!
Ami valljuk be a csodával egyenlő lenne ugyan, de nem hiszem, hogy a dolgaid megváltoznának tőle. MOZDULJ meg és VÁLTOZZ, - VÁLTOZTASS! Változtatás nélkül nincs változás!
Tudod honnan tudom? Onnan, hogy én is ezt teszem. Változtatok az életemen, a napi rutinomon azért, hogy elérjem az éppen aktuális célom.

Egyszer egy hétvégén 250 szintén változtatni vágyó ember társaságában ültem, 12 órán át egy hatalmas teremben, ahol egész nap a minket visszahúzó hülye hiedelem rendszereink kitakarításán dolgoztunk miközben, ugráltunk, meditáltunk, bőgtünk, nyílvesszőt törtünk a torkunkkal, amivel a belső félelmeinket győztük le, és kitűztünk új célokat magunk elé. Nem vagyunk szupernők és szuperférfiak, mindössze felismertük, hogy ha ugyan azon az úton haladunk tovább, amin eddigi élethelyzetünkig eljutottunk, akkor ugyan abban a sárban dagonyázunk továbbra is. Ami ez utánn sem fog mást csinálni, csak visszahúzni, és nem a tovább haladásban támogatni.

Érdekel, hogy Te hogyan tudnád letenni rossz szokásod, félelmeid, pótcselekvéseid?
Válassz legalább egy dolgot, nem többet, csak egyetlen egyet, amit mától másképp fogsz csinálni mint eddig. Amitől más lesz a napi rutinod, mint eddig. Ami egy leheletnyivel közelebb visz a célodhoz, amit el akarsz érni.
Igyál reggel egy pohár vizet, rögtön ébredés után, mikor a fürdőszobába mész, ettől máris energikusabb leszel! Persze, hogy jöhet utána a kávé, ne pánikolj! De a kávé előtt máris adtál egy löketet a szervezetednek. Naponta 3x nézz fel az égre ne csak a mobilod bámuld míg a buszt várod a megállóban, reggel vegyél 4x mély lélegzetet, nyújtózz mielőtt kikelsz az ágyból. Le akarsz szokni a dohányzásról? Ha eddig elszívtál naponta 1 doboz cigit akkor holnaptól mikor kibontod a dobozt azonnal vegyél ki 1-2 szálat és tedd félre, és ezt ismételd minden nap! Ez akár dupla haszon, csökken a napi elszívott cigaretta, és néhány nap múlva lesz egy doboz cigid, „ingyen”. De ne hagyd abba, folytasd! találj ki BÁRMIT, ami Neked szimpatikus, csak CSINÁLJ valamit MÁSKÉPP, mint eddig tetted, ami közelebb visz a célodhoz. Aztán figyelj. Figyeld a jeleket, hogy milyen hatással van az életre az az egy ici-pici változtatás, ami meg fogja mutatni Neked, hogy érdemes tenned, magadért, aminek következtében felerősödik benned a vágy, hogy még többet tegyél. Nem kell belegebedj, de időbe, odafigyelésbe, energiába, akár még pénz belefektetésébe is szükséged van, de hidd el megéri!

Szükséged van segítségre? Itt vagyok! Gyere el hozzám tárjuk fel együtt a Te hiedelemrendszereidet és csináljunk nagytakarítást.

Gyere el! Éld át! Élvezd a változást! 
‼️Semmi sem lehetetlen, ha mersz benne hinni ‼️

Ha ez Neked még nem megy akkor gondolkozz el azon, hogy MI VAN HA MŰKÖDIK???? Legrosszabb esetben folytathatod az eddigi beszürkült, beszűkült életed, de ha adsz egy esélyt, és valóban akarod a változást, akkor csodálatos megtapasztalásokban lehet részed felismeréseket, aha élményeket hozó beszélgetéssel ötvözve.

Felkeltettem a kíváncsiságod és szeretnéd mind ezt megtapasztalni? Akkor hívj fel, és egyeztessünk időpontot. Szeretettel várlak! 
☎️ 06-30-288-9016 Grőger Ágota

Nyomtatás