A lélekápolás lehetőségei

Sokan számolnak be arról, hogy a jelenlegi helyzet nyugtalansággal tölti el őket. Túl sok a stressz, nagy a nyomás. Félelmek, bizonytalanság, magányosság, szomorúság, önbizalomhiány, türelmetlenség, párkapcsolati problémák, iskolai, munkahelyi nehézségek, életkori krízisek. Téged is hatalmába kerített valamelyik ezek közül?
Szeretnéd megosztani, megbeszélni a gondjaidat, de nincs kivel? A családtagok vagy barátok túl közel állók? Nem szívesen beszélnéd meg épp velük, mert félted őket, hogy aggódni fognak miattad? Vagy éppen valamelyik családtaggal, kollégáddal van megoldandód, de nem tudod, hogy kezdj bele? Nekem van ötletem!

Ha nincs kihez fordulj, és a nehézségeid tovább gyűlnek az elfojtott érzelmek meg egyre jobban tornyosulnak benned, akkor tudd, én itt vagyok! Gyere el hozzám SŐT mondok jobbat, ne gyere el, beszéljünk videón keresztül online. Tárjuk fel együtt a gondjaid forrását és találjuk meg a megoldást.
Sok hasonló esetben fordultak már hozzám segítségért. Mivel kívülálló vagyok, nem ismerem a résztvevőket, nem tudok elfogult lenni senkivel szemben, teljesen objektíven látom az eseményeket. Több eszköz is van a tudástáramban, amivel támogatni tudlak. Remek módszerek mint a Bach-virágeszenciák, ThetaHealing melyekkel dolgozom, felismeréseket, aha élményeket hoznak egy kellemes beszélgetéssel ötvözve

A Bach-virágesszenciás konzultáció során felszínre kerülnek az érzelmeid, érzéseid a dolgaiddal, helyzeteddel, emberekkel kapcsolatban. Ezek beazonosítása alapján kerülnek kiválasztásra az eszenciák.

Bach doktor rendszerének alapelvei:
Egy önmagát felfedezni kívánó ember útját támogató módszer, mely 38 virágeszenciából áll, melyek támogatást nyújtanak a nehéz szituációkban.
A különböző Bach-virágok segítenek a felszínen lévő (tapasztalható) érzelmi állapot harmonizálásában és ez segít abban, hogy rálássunk mi van a mélyebb rétegekben. Héjról héjra lefejtve, megtalálhatjuk a valódi okot.
Mindezek mellett természetes, mellékhatásoktól mentes és teljesen személyre szabott módszer, melyről bővebben itt olvashatsz.

Ha mélyebbre ásnál és a múltban keletkezett blokkokat elakadásokat szeretnéd kitisztítani, akkor a ThetaHealing meditációs módszert ajánlom mely segíthet megszabadulni a múltban gyökerező kellemetlen tapasztalatoktól.
A meditáció kinyitja az ajtót a tudatos elme és a tudatalatti között. Azért meditálunk, hogy belépjünk a tudatalatti operációs rendszerébe, ahol az összes nemkívánatos viselkedések, szokások, találhatók, és lecseréljük őket olyan hatékonyabb eljárásokra amelyek, jobban segítenek minket életünk során.
A ThetaHealingben sokszor használjuk a betöltés vagy letöltés szófordulatokat. Ez valójában nem más mint pozitív megerősítések, érzelmek betöltése egyidejűleg a negatív hitrendszerek elengedésével, átírásával  a tudatalattiban.
Ha tehát a tudatalattid gátol meg abban, hogy meg merj szólalni egy társaságban vagy új barátokat szerezz, a negatív gondolatok pozitívra cserélésével úgy érezheted, mintha a körülményeid is megváltoznának. A ThetaHealing egy világszerte elismert spirituális öngyógyító és önfejlesztő módszer, melynek használatával testi és lelki gyógyulás segíthető elő.

Felkeltettem a kíváncsiságod és szeretnéd mind ezt megtapasztalni? Szeretettel várlak egy konzultációra.

Vágj bele! Éld át! Élvezd a változást! Én itt vagyok és várok Rád!!!

‼Semmi sem lehetetlen, ha mersz benne hinni ‼
Neked ez még nem megy? Gondolkozz el azon, hogy MI VAN HA MŰKÖDIK???? Legrosszabb esetben folytathatod az eddigi beszürkült, beszűkült életed, de ha adsz egy esélyt magadnak, és valóban akarod a változást, akkor csodálatos megtapasztalásokban lehet részed!

Ezen a telefonszámon kérhetsz időpontot magadnak 06-30-288-9016 Grőger Ágota

Nyomtatás