Méregtelenítő mézes és shea krémes hátmasszázs

A mézes masszázs egy a többi masszázstól teljesen eltérő technikával kell végezni. Első lépésként felviszem a kellemes hőfokúra felmelegített mézet a hátra, majd rányomom a kezem a bőrre és megfelelő sebességgel és intenzitással emelgetni kezdem a tenyerem. Ennek az emelgetésnek a hatására a kezelt területen fokozódik a vérbőség, a bőr pórusai is kitágulnak, így jut a méz a bőr alá.

A bőr alatti kötőszövetekből felszínre kerülnek az ott tárolódó méreganyagok. A szervezet alapvetően is ellát méregtelenítési folyamatokat melyek ennek a technikának köszönhetően felerősödnek. A mézmasszázs méregtelenítő hatása mellett oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszült izmokat.
A kötőszövetekből felszínre kerülő méreganyagok hatására a méz színe megváltozik. Ez a módszer évszázados hagyományokra tekint vissza a kínai gyógyászatban.
A salakanyagokkal telítődött mézet letörlöm, majd következik a levendulás shea krémes masszázs, mely tovább fokozza a már megkezdődött folyamat hatását.

Milyen esetekben alkalmazható a mézes hátmasszázs kombinálva a levendulás she krémmel?

Miért a Piperre Panni portékájaként előállított shea krémet használom?

A benne található levendula illóolaj - nyugtató,- fertőtlenítő,- antiszeptikus hatású, ekcémára, izomfájdalomra, pattanások csökkentésére, égési sérülések, sebek gyógyítására, fejfájásra, álmatlanságra, menstruációs görcsökre ajánlott.

Nyomtatás