Alakformálás

Kavitációs zsírbontás, alakformálás

Amennyiben, gyors, hatékony és fájdalommentes zsírbontást szeretnél akkor a kavitációs kezelés Neked is megoldást jelenthet! 
A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott “makacs” zsírfeleslegből

Ez a FORRADALMIAN ÚJ KEZELÉSI MÓD maximális biztonsággal alkalmazható az alábbi problémákra kavitacios fogyasztas testsajak

A KEZELÉS MENETE

A kezelés teljesen fájdalommentes, és kényelmes a kezelt személy a kezelés alatt fekszik.
A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. A kezelés közben a kavitációra jellemző enyhe ciripelő, sípoló hangot hallasz a fülben. Enyhe melegség is tapasztalható. Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése.

Kavitációs  zsírbontással egy kezelés során egy testtáj 20-30 percen keresztül kezelhető, minimum 5, maximum 7 naponta.
A testkarcsúsító eredmények további jelentős fokozása és tartóssá tétele céljából kúraszerű alkalmazása javasolt.
A kívánt eredmény eléréséhez szükséges összes kezelések száma egyéni, ahogy mindenki testalkata, bőralja zsírtartalmának vastagsága, kötőszövetének szerkezete, narancsbőrének fokozata (1-3) és az egészségügyi állapota is az. Általában elmondható, hogy 6-10 alkalom után már látványos eredmény érhető el testalkattól valamint a további tanácsok betartásától függően.
A kezelések mellékhatása lehet, hogy az előírások betartásával nem csak az alakod formálódik, de a súlyod is csökkeni fog.
A kezelések sikeressége érdekében mindenképpen szükséges a kezelést követő 24h órán belül 3l vizet elfogyasztani, a többi napokon pedig minimum 2l-t.
A kezelést követő 72h órában alkohol fogyasztása NEM ajánlott!

A kezelés hatását elősegíti közvetlenül utána 20-30 perc mozgás, valamint javasolt a kezelést követő 3 napban a cukor és szénhidrát bevitelének mellőzése / csökkentése. Így hamarabb érhető el, hogy a lebontott zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.

A kezelés részeként alkalmazott egyéb eljárások, cellulitisz elleni masszírozó gép használata valamint vákuumos nyirokmasszázs, mely serkenti a kezelt terület mikrokeringését, emellett mechanikus masszázst nyújt a bőrnek.
A kezelés során a vákuum megemeli a bőrt és a zsírszövetet a kezelőfej belsejében.

Minek köszönhető a kavitációs kezelés eredményessége?

A zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez az eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.
Az ultrahangos kavitációs kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppantása során nyomásváltozás jönt létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből. A kavitációs készülék célzott hullámot továbbít, mely frekvenciája eléri a 40KHz-t. Ez az intenzív hanghullám erős vibrációt okoz a zsírsejtek  között, mely során számos vákuum levegő buborék keletkezik a zsírsejteken kívül és belül. A zsírsejtek membránját szétbontják ezek a buborékok. A triglicerid glicerinné és szabad zsírsavvá bomlik és a nyirokrendszeren keresztül kiürül a testből.

A kezelés nem ajánlott:

A kavitációs kezeléssel a rádiófrekvenciás kezeléssel kombinálható.

Felkeltettem az érdeklődésed? Akkor kezdjünk egy állapotfelméréssel, aztán nincs más hátra mint;

Gyere el! Éld át! Élvezd a változást!

Feszesítés, alakformálás multipoláris rádiófrekvenciával

A rádiófrekvenciás kezelés célja a felesleges zsírok és toxinok kioldása és végleges száműzése a testedből. A kezelés csökkenti a bőr lazaságának problémáját, megszabadítja a testet a felesleges zsírpárnáktól és a cellulittól, ezáltal csökken a test körfogata. Gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a felgyülemlett méreganyagok, továbbá stimulálódnak a lelassult fiziológiai folyamatok, így serkentjük az elasztin és a kollagén termelődését mely folyamat bőrfeszesítésre is kiválóan alkalmas.
A kezelés során az adott területen felmelegszik a bőr hőmérséklete 42-43 fokra, amitől a kötőszöveti cellák falai kinyílnak, és szinte kiolvadnak a zsírok és velük együtt a toxinok a szétbontott struktúrájú sejtekből. 

A kezelési lehetőségek:

A csúcstechnológiának köszönhetően a kezelés teljesen biztonságos, minden bőrtípusra, mindenkinek ajánlott. Maga a kezelés egyedülállóan komfortos, fájdalommentes, kimondottan kellemes hatású.
A testkarcsúsító eredmények további jelentős fokozása és tartóssá tétele céljából kúraszerű alkalmazása javasolt.
A kívánt eredmény eléréséhez szükséges összes kezelések száma egyéni, ahogy mindenki testalkata, és az egészségügyi állapota is az. 
Általában elmondható, hogy 6-8 kezelésre van szükség a bőrfeszesítéshez, testalkattól valamint a további tanácsok betartásától függően, de a kezelések száma jelentősen eltér az emberek, a korok és a bőrtípusok között, valamint különbözik a túlsúly és a cellulit súlyossági fokainak függvényében.

A kezelések mellékhatása lehet, hogy az előírások betartásával nem csak az alakod formálódik, de a súlyod is csökkeni fog. 

A kezelések sikeressége érdekében mindenképpen szükséges a kezelést követő 24h órán belül 3l vizet elfogyasztani, a többi napokon pedig minimum 2l-t.
A kezelést követő 72h órában alkohol fogyasztása NEM ajánlott! A kezelés hatását elősegíti közvetlenül utána 20-30 perc mozgás, valamint javasolt a kezelést követő 3 napban a cukor és szénhidrát bevitelének mellőzése / csökkentése. Így hamarabb érhető el, hogy a lebontott zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.

Méretcsökkentés

Az RF technológia hatékonysága következtében már egyetlen kezelés is meggyőző eredményt biztosíthat a mélyen és a felülethez közel lévő zsírszövetekben egyaránt. Az újgenerációs  hatfejes rádiófrekvenciás (RF) gép nagyon hatékony alakformáló eszköz. A hexapoláris (hatfejes) rádiófrekvenciás technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer. Testkezelésnél a bevezetett rádiófrekvencia által keltett energia fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését, és felmelegíti a zsírszövetet 70 celsius fokra, 5-15 mm mélységig. A testben a zsírsejtek ellenállása a legmagasabb (2000 ohm), így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos áram hatására jelentős hő (60 -70 celsius fok) keletkezik, amely a zsírszöveteket bontja. Tulajdonképpen „felolvasztja” azokat, amik aztán  a nyirokrendszeren keresztül távoznak.

A  működési elve

A rádiófrekvenciás hullámok segítségével szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A RF-hullámok frekvenciájának és energia paramétereinek megfelelő beállításával elérhetjük, hogy miközben a bőrfelszín 40-42 °C hőmérséklet marad, a mélyebben fekvő rétegekben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik. Az ellenőrzött és célzott hőhullámok hatására nemcsak a szabad zsírsavak távoznak el a zsírsejtek sejtmembránján keresztül a sejtek közötti térbe, hanem azt is elérhetjük, hogy a zsírsejtek egy része is alkotórészeire essen szét. A sejtekből a hő hatására kiszabaduló zsírmennyiség a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik a szövetekből, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által végleg kiürül a szervezetből. Ezt a folyamatot segíti elő. 
A Hexapoláris (hatpólusú) RF technológia kezelési technikája a kézi masszázshoz hasonló: a kezelőfej mozdulatai a keringési rendszerre és nyirokkeringésre stimulációs hatással vannak, ezáltal a felszabadult zsírsavak kezelési területről való eltávolítását nagymértékben elősegítik.

Ellenjavallatok:

A rádiófrekvenciás kezelés ára a kezelni kívánt terület nagyságának függvénye. Kisebb területnek minősül pl.: toka, karok, térd, Nagy terület pl.: has, derék, fenék, combok elöl, combok hátul.

A rádiófrekvenciás kezelés a kavitációs kezelésekkel kombinálható.

Felkeltettem az érdeklődésed? Akkor kezdjünk egy ingyenes állapotfelméréssel, aztán nincs más hátra mint;

Gyere el! Éld át! Élvezd a változást!

Nyomtatás