S.I terápia - a Japán gerinckezelési módszer

Mi is tulajdonképpen az S.I kezelés?

A módszert a japán Hakata professzor dolgozta ki gerinctájéki fájdalmak megszüntetésére. Szerinte az SI (sacroiliacalis) ízület blokkolása az, ami a legtöbb esetben felelős a deréktájéki fájdalmakért. Több korábbi páciense aki már gerincsérv műtéten is átesett nem múló fájdalommal fordult hozzá, és végül is ez vezetett ahhoz a felismeréshez, hogy a fájdalom eredete ehhez az ízülethez köthető.

A módszert lényege, hogy a már említett SI ízületet mozgatjuk, elakadását oldjuk egy finoman és precízen kivitelezett technikával. Szinte bárkinél lehet alkalmazni: gerincsérvnél, műtét után (de legalább 2 hónapot illik várni, hogy a seb begyógyuljon), kismamáknál, gyereknél, stb.
Ez nem csontkovácsolás, kezelés közben 2-3 mm-t mozdul az ízület.
Az SI ízület oldását követően a gerinc teljes szakaszán folytatjuk a kezelést egészen a koponyáig, és a hát teljes szakaszán oldjuk az elakadásokat, lazítjuk az izomzatot, csökkentjük a fájdalmat.

A módszer alkalmazásával azonnali javulást lehet elérni.

A kezelés mindenkinél egyénileg személyre szabott.

Fontos! Hozz magaddal rövid/hosszú ujjú pólót (ne legyen ujjatlan), melegítőt vagy cicanadrágot és zoknit mert a kezelés ruhában történik!

Időpontért keresd Grőger Zsoltot a 06-30-550-7197-s telefonszámon.Nyomtatás