Source Memory Healing S.M.H

Source Memory Meditáció™ forrásemlék meditációt jelent.

„Forrásemléknek nevezünk minden olyan alapélményt, tapasztalást, traumát, amely erőteljes érzelmi töltettel bír. Ezek a forrásemlékek jöhetnek a jelen életből, a fogantatástól a jelen pillanatig, de jöhetnek előző életekből, vagy akár a felmenőktől, generációs mintaként.
Mindenképpen fontos hangsúlyozni az erőteljes érzelmi töltést. Ezekhez az emlékekhez azután különféle korlátozó hitrendszerek fűződnek fel, amelyeken keresztül azután teremtjük a saját valóságunkat, az életünket.” Szilasi Márti

 A nagyjából 90 perces együtt töltött idő alatt először átbeszéljük, hogy miért jöttél milyen elakadásod megoldatlan nehézséged van, majd a nyolcas csakrás vezetett meditációval segítek neked mélyen ellazult tudatállapotba jutni. Az egész folyamat alatt biztonságos teret teremtek számodra, lehetővé téve, hogy a saját belsőutazásod során megtaláld azt a forrásemléket ahol megkaptad, elhitted azt az ézelmi töltést, ami most a jelenben visszatart attól, hogy azt az életet éld, amit valóban szeretnél. Bátran beleállj az elötted álló megoldandó feladatok elvégzésébe, merj új munkahelyet keresni, kiállj magadért az életed különböző területein, tudj nemet mondani, hogy mások ne használhassák ki jóindulatodat, segítőkészségedet olyan mértékben, ami számodra már nagyon megterhelő, vagyis meghúzhasd a saját határaidat, hogy csak egy néhány példát említsek.

A meditáció során, olyan gyermekkorban, megtörtént eseményekre láthatsz rá, melyekről nem gondolnád, hogy milyen szoros összefüggésben állnak jelen életed folyásával. A kisgyermekkorban elszenvedett nehézségeket, traumákat ebben a meditatív állapotban feldoldolgozzuk új érzelmekkel töltjük fel, melynek hatására az akkor megszerzett hitrendszereid átíródnak azonnali hatást gyakorolva mindennapjaidra. Minden a nálam töltött idő alatt csak és kizárólag a te döntésed és irányításod alapján történik, az én szerepem az, hogy vezesselek ezen az úton, lehetőséget adva számodra, hogy elindulj egy új jövő felé, ahol az életedről te hozod a döntéseket és te irányítasz tudatosan, az eddigi tudatalattiban lévő robotpilóta helyett.

Tapasztalatból tudom, hogy már egyetlen alkalom is képes gyökeres változásokat hozni az életedbe testi, lelki és szellemi szinten egyaránt.
A konzultáció személyesen vagy a világ bármely pontjáról messenger hanghíváson keresztül is történhet.

Gyere el! Éld át! Élvezd a változást!

Idézet a módszerről annak hivatalos weboldaláról:

„A technika alapja egy több ezer éves meditációs módszer, amely az ősi trika filozófiából ered. Nyolcas csakrás meditációnak nevezzük.
A nyolcas csakra az isteni tudatosság, könyörületesség és a karmikus lenyomatok energetikai központja. Ez a meditáció korábban kizárólag a keleti szerzetesek számára volt hozzáférhető. A meditáció során az agy dominánsan delta agyhullámra kerül, amely a mélyalvás állapota, a gyakorlás során egyfajta éber mélyalvásba kerülünk. A meditáció hatására aktiválódnak a karmikus emlékek, s ez elég mély tudatállapot ahhoz, hogy forrásemlékek keresésébe kezdjünk, s ha megtaláltuk, feloldjuk a traumatikus emlékeket a tiszta tudatossággal való kapcsolaton keresztül. Nagyon fontos tapasztalat és megfigyelés, hogy mélyen lévő karmikus emlékek, traumák feldolgozása, oldása valóban tartós eredményt hozó módon sem alfa, sem théta agyhullámon, a karma törvénye nélkül nem lehetséges.

A karma cselekvést jelent. Minden egyes gondolatunknak, kimondott szónak, cselekedetünknek következménye van. Ez a következmény lehet negatív, pozitív vagy semleges. A pozitív következmény azt jelenti, hogy a tettünk boldogságot, örömet, szeretetet teremt. A negatív cselekedeteink fájdalmas, szenvedéssel teli következményeket jelentenek.

Az univerzumunkat törvények szabályozzák, ezek közül a karma törvénye az, amelyik az egyensúly megtartásáért felelős. Ez azt jelenti, hogy megtanít bennünket életeken át, hogy az univerzum működését megértve egyre jobb és boldogabb emberré válhassunk. A karma törvényével való munka elképzelhetetlen az erények kifejlesztése és gyakorlása nélkül.
A forráshoz, Istenhez a belső tisztaságon át vezet az út.

A Source Memory Meditáció gyakorlásáról a legjobb visszajelzés a saját életünkben tapasztalható tartós, pozitív változás.
A Source Memory Meditáció azok számára javasolt technika, akik úgy érzik, hogy vannak olyan részei az életüknek, amelyek akár több éves belső munka hatására sem változnak, s akik hajlandóak elég mélyre menni a tartós változás érdekében.”
Forrás: sourcememoryhealing.com

Nyomtatás