A ThetaHealing technika

„Nekem úgy sem jön össze, amit szeretnék!”
„Én olyan szerencsétlen vagyok!”
„Nekem nincs önbizalmam!”
„Én nem vagyok elég jó!”
„Nekem nem sikerül lefogyni!”

Neked is ismerősek ezek a gondolatok?

Szeretnéd ezt megváltoztatni? Itt a remek lehetőség!

Ha unod a kínlódást.
Ha változtatnál.
Ha jobbra vágysz.

MEGGYŐZŐDÉSED VÁLTOZTATÁSÁVAL, MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETED!


Személyes problémád megoldásához nyújt segítséget az egyéni konzultáció, mikor úgy érzed elakadtál és nem találod az okát. A ThetaHealing® egy olyan módszer, amellyel könnyedén feltárhatod a problémád gyökerét, és megoldhatod azt. A negatív Téged akadályozó gondolatokat pozitív, támogató programokra cseréljük fel, melyektől megváltozik az életed. Minden, amit magunkon változtatunk hatással lesz környezetünkre is, a bennünk végbement hatások következményeként. 
A módszer azoknak ajánlott, akik felismerik, hogy szemléletváltással, gondolataik és érzelmeik átalakításával képesek változtatni életük minden területén, legyen szó egészségről, családról, anyagiakról, bármilyen lelki problémáról (elfogadás, szeretet, önbecsülés, önbizalom), vagy az élet bármely területéről

Ehhez a ThetaHealing® hatékony, gyors és egyszerű eszköztárat kínál, általa olyanná formálhatjuk életmódunkat, amilyenné akarjuk.

A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.
A módszer könnyen alkalmazható, és rendkívül hatásos. Hitrendszereink és félelmeink megváltoztatásával megszüntethetnek betegségek is. Theta állapotnak köszönhetően pozitív változásokat tapasztalhatunk életünkben, testi, lelki, és szellemi szinten egyaránt. 

A konzultáció személyesen vagy a világ bármely pontjáról messenger hanghíváson keresztül is történhet. A kezelés időtartama 1-1.5 óra. A megoldás mindig egyénre szabott.

A ThetaHealing® megtaníthat, hogy "semmi sem lehetetlen, ha mersz benne hinni." Nini Guerard

Ha ez Neked még nem megy akkor gondolkozz el azon, hogy MI VAN HA MŰKÖDIK????
Ha felkeltettem a kíváncsiságod és szeretnél többet tudni a módszerről, vagy megtapasztalni akkor gyere el hozzám Ágotához, szeretettel várlak egy konzultációra. 

Mottóm: "Gyere el! Éld át! Élvezd a változást"!

A ThetaHealing® Technika
Vianna Stibal spirituális tanító által született meg 1995-ben, aki ma már világszerte oktatja meditációs technikáját és filozófiáját. Vianna komoly betegsége kapcsán felfedezte, hogy érzelmeink és meggyőződéseink milyen nagy hatással vannak ránk különböző - jelen, genetikai, történelmi és lelki - szinteken. Miután tanúja volt saját gyógyulásának egy több, mint 20 cm-es tumoros megbetegedésből, megalkotott és finomított egy olyan rendszert, mely használóinak segít feltárni, hogyan és miért hiszünk bizonyos meggyőződésekben. A rendszere által felismerhetjük, hogy hogyan hozunk létre problémákat vagy betegségeket az életünkben és azt is, hogy hogyan lehetünk képesek megváltoztatni azokat.

Nyomtatás